TEMPLATE ERROR: Extra characters at end of string: buf=[//] remainder=[justadhablog.blogspot.com/ + "feeds/posts/default"]

Pages

09 April 2011

Home » » Album Terbaru Kangen Band 2011 "Jangan Bertengkar"

Album Terbaru Kangen Band 2011 "Jangan Bertengkar"

Assalamualaikum...

Salah satu pemuzik band dari negara jiran kita iaitu Kangen Band dah keluarkan album baru diorang...akhirnya setelah lebih kurang setahun setengah selepas album ketiga diorang iaitu Pujaan Hati keluar kini tiba masanye untuk mereka mengorak langkah dengan albun keempat diorang iaitu Jangan Bertengkar..

Ada lebih kurang 11 lagu baru dalam album ni..antaranye ialah :

  1. Beib Aku Dia
  2. Beri Kesempatan
  3. Cinta Terlarang
  4. Jangan Merasa
  5. Kehilanganmu Berat Bagiku
  6. Pertikaian Diatara Kita
  7. Sampai Langit Tertutup
  8. Sungguh Kejam
  9. Tak Ingin Bersamamu
  10. Yakin Cintamu Kudapat
  11. Yang Aku Tau
Aku dah pun dengar kesemua lagu ni dan ternyata memang best sebab lagu diorang ni easy listening..dengar 2-3 kali dah boleh tangkap lirik yang penuh dengan mesej kalau difahami betul-betul hehe..dan boleh dikatakan tema album diorang kali ni sama macam yang lepas iaitu Cinta..jiwang giler si Dodhy ni buat lagu camni haha...

Setakat ni aku rasa lagu dalam album ni semua best sebab aku pun memang peminat Kangen Band..semua lagu diorang ade kat dalam lappy aku ni hehe..

Kalau nak dengar bole la ke youtube sana takpun pepandai la cari link download album kangen band 2011 jangan bertengakar atau lagi baik beli je..aku ni pokai so just donlot je full album hehe..

p/s : Tak payah nak gaduh-gaduh..muzik itu karya universal beb...

0 comments:

Para Pengikut Yang Superb Setia hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...