Pages

20 May 2017

Home » Kord Kamar Sepi - Hujan (easy kord)

Kord Kamar Sepi - Hujan (easy kord)

Salam. Lama sangat tak update blog ni. 3 tahun jugak la tak login blogger almaklumlah sejak habis belajar dulu terus kerja and so on, so memang acah busy la kahkah. Dah macam rumah flat kosong tinggal kena tunggu lelong pulak haha. Ni ada kord untuk lagu kamar sepi dari hujan yang aku refer dari chordify tapi easy kord je la memandangkan kord betul dia macam susah aku nak main. So aku try main bunyi pun macam seakan ngam sikit so kira jalan la. Kat Youtube ada satu group dia cover lagu ni memang sedap aku dengar. Ni LINK dia.

Am F E F G Am F E F C  (capo 4 ikut telinga sendiri kah!)

C                                                  E
Ku di kunci ku di kurung dan di kunci
                                      F
Di ruang kamar yang sepi
                                         C
Senyum pun tak mampu lagi
                                                        E
Mahu pulang sejuknya sampai ke tulang
                              F
Usia ku yang menjelang
                              C
Nama ku kian menghilang
          E                                  Am
Rasa perit yang kian menjadi-jadi
D                                                     G
Membelenggu menjerit di dalam hati
            E                                      Am
Hanya aku yang ditemani sang sunyi
D                                               G
Gelisah ku menghiasi dinding ini

Am F E F G Am F E F G

C                                             E
Masih lama rasanya terlalu lama
                                    F
Untuk ku menunggu masa
                           C
Keluar bebas semula
                                                      E
Masihkah kau oh masihkah kau menanti
                       F
Menanti aku disini
                                    C
Di ruang kamar yang sepi
         E                                Am
Rasa perit yang kian menjadi-jadi
D                                                 G
Membelenggu menjerit di dalam hati
             E                                    Am
Hanya aku yang ditemani sang sunyi
D                                              G
Gelisah ku menghiasi dinding ini


C
Ku di kurung di ruang kamar yang sepi
F              G                                     C
Di kurung di ruang kamar yang sepi
C
Di kurung di ruang kamar yang sepi
F              G                                    C
Di kurung di ruang kamar yang sepi

2 comments:

Learn Digital Marketing said... [Reply]

I am extremely impressed along with your writing abilities, Thanks for this great share.

Buy Contact Lenses said... [Reply]

Very informative, keep posting such smart articles, it extraordinarily helps to understand relating to things.

Para Pengikut Yang Superb Setia hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...