Pages

01 February 2014

Home » » Lirik Lagu Jauh Sudah by Azizi

Lirik Lagu Jauh Sudah by Azizi



Ya Allah
lindungilah diriku
jauhi aku dari kesesatan
aku tidak mahu hanyut
Ya Allah
aku tidak mahu
Ya Allah
ampunilah aku

Jauh sudah aku melangkah kaki
menuju jalan ujian dari Mu
melepaskan semua yang ada
yang diberikan padaku

Kau berikan aku sakit tak menentu
tiada yang tahu
tiada yang mengerti
apa yang ku rasa hanyalah sekasih cinta Kau padaku

Ya Allah
lindungilah hidupku
aku tidak mahu untuk hanyut sekali lagi
jauhi aku dari kesesatan
saat aku habiskan masa-masa dunia Mu

Kau berikan aku sakit tak menentu
tiada yang tahu
tiada yang mengerti
ape yang ku rasa hanyalah sekasih cinta Kau kepadaku

Ya Allah
lindungilah hidupku
aku tidak mahu untuk hanyut sekali lagi
jauhi aku dari kesesatan
saat aku habiskan masa-masa dunia Mu

Ya Allah
lindungilah hidupku
aku tidak mahu untuk hanyut sekali lagi
jauhi aku dari kesesatan
saat aku habiskan masa-masa dunia Mu

Ya Allah
lindungilah hidupku
aku tidak mahu untuk hanyut sekali lagi
jauhi aku dari kesesatan
saat aku habiskan masa-masa dunia Mu

p/s : first time aku dengar lagu ni masa aku tengah makan kat warung dengan member aku. warung tu bukak radio THR gegar tak silap aku. time tu aku dengar aku terus rasa macam tersentuh. sedap giler lirik dia. sekali dengar terus dapat tangkap. balik rumah aku cari lagu ni tapi tak tau tajuk. keesokan harinye benda yang sama jadi. tapi tajuk lagu still tak tahu. aku ingatkan band dari indonesia yang nyanyi. sebab ada slang macam lagu kumpulan the potter. tapi rupanye Azizi AF1 yang nyanyi. lirik oleh Ippo Hafiz. producer AG COCO baq ang haha. terbaik. lagu ni boleh buat reminder untuk diri kita semua and lirik dia boleh buat doa.

Para Pengikut Yang Superb Setia hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...